W. Peijnenburg

Accommodatie

Onbekend

HERWIJNEN – Herovina nam tegen BLC revanche voor de eerste ontmoeting dit seizoen.

Op de eerste speeldag van dit seizoen verloor het kersvers uit de vierde klasse gepromoveerde Herovina met liefst 6-0 van het net uit de tweede klasse gedegradeerde BLC. “Toen vond ik al dat het vooral aan ons lag”, zei trainer Gertjan Potters. “Maar hun trainer zei toen dat dat het verschil tussen de 4e en de 2e klasse was. Gelukkig hebben we dat nu kunnen rechtzetten.

Potters vond de zege van zijn ploeg ook dikverdiend. “We hadden voor rust al voor moeten staan. We hebben zoveel kansen gemist…” Omdat Herovina die kansen miste, ging BLC door een treffer vlak voor rust aan de leiding. Na rust poetste Herovina die achterstand weg. Jesse van Vliet werd de gevierde man. Een kwartier voor tijd maakte hij de gelijkmaker. In de laatste minuut nam Van Vliet ook nog de 2-1 voor zijn rekening, waardoor Herovina drie belangrijke punten pakte.

Bron: regio-voetbal.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!