B Cakir

Accommodatie

Onbekend

HERWIJNEN – Herovina ging op eigen veld met 0-2 onderuit tegen GDC.
Volgens trainer Gertjan Potters was dat niet helemaal nodig. “Een puntje had er best in gezeten”, vond Potters. “Zij waren niet heel veel beter. Breekpunt was echter toen we na rust met tien man kwamen te staan.”

Rode kaart doelman
Herovina keek in de rust tegen een achterstand aan. GDC kwam op voorsprong, waarna Maarten Lievaart en Jeffrey van der Meijden kansen op de gelijkmaker lieten liggen.

Een kwartier na rust moest Herovina met tien man verder, toen doelman Walter Kornet rood kreeg. De daarbij toegekende strafschop werd nog wel op de paal geschoten, maar daarna mocht Herovina blij zijn dat het bij 0-2 bleef. “In een halfuur is onze ingevallen keeper Wilco de Leeuw nog man van de wedstrijd geworden”, bekende Potters.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!