Datum

11 november 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

We hebben de koppositie gepakt na een zeer moeizame overwinning in Brakel. Na zelf wat kansen te hebben gemist, kwamen we na een half uur spelen voor het eerst achter in de competitie. Met deze 1-0 stand gingen we ook rusten. We moesten na de rust uit het spreekwoordelijke andere vaatje gaan tappen. Dat deden we ook en stonden binnen 18 minuten op 1-2. Brakel kwam toch weer langszij middels een fraaie kopgoal. We gingen volop de aanval om een goal te forceren, welke gelukkig 7 minuten voor tijd viel. Remco rondde een assist van Barry mooi af; eindstand 2-3 en koploper met 6 gespeeld 16 punten. Volgende week eindelijk weer eens thuis, tegenstander om 14:30 is NOAD'32.