Verslag vriendschappelijke wedstrijd Asperen-Herovina d.d. 26 -1-2019

26 januari 2019 15:00

Accommodatie

Onbekend

Herovina bovenliggende partij in en tegen Asperen.

Niet alleen de winst was boven verwachting ook de onderlinge samenwerking tussen "oud" en "jong" was dat. De manier waarop de geroutineerde spelers de jeugd coachten en stimuleerden was voor mij een eyeopener. Dat het bij rust 0-0 was, kwam hoofdzakelijk door het niet goed afronden van een reeks van kansen. De stand zou bij afronding van echte kansen 1-3 in het voordeel van Herovina moeten zijn. In de pauze ging de veldverlichting aan. Er werd druk gewisseld waardoor er toch wel een ander elftal kwam te staan. Ook verwisselden een aantal spelers van positie. Zo ging Jeffrey van der Meijden van de linkerspits positie over naar de rechterkant. Coen de Ridder werd verlost van zijn rechtsback plaats en kwam op het middenveld te staan.  Dat is de reden dat ik onder dit verslag de namen van alle spelers noem die aan deze show hebben meegewerkt. Met name de eerste 25 minuten na rust was de dominantie van Herovina indrukwekkend. Het werd al gauw 0-1 door een doelpunt van Kevin Steenbruggen. Niet lang daarna vond Maarten Lievaart een gaatje met zijn kopbal. 0-2. Toen Danny Kaldenberg van dichtbij de 0-3 fabriceerde was de wedstrijd gespeeld. Herovina geloofde het toen wel waardoor Asperen wat meer greep op de wedstrijd kreeg. Het werkte hard om de score een wat dragelijker stand te geven. Ongeveer 10 minuten voor tijd viel het meest curieuze doelpunt. Asperen viel aan over rechts. Vanaf de zijlijn werd een bal voorgezet die zonder dat iemand de bal raakte bij de tweede paal in het doel draaide. 1-3. Het laatste deel werd plichtmatig uit gevoetbald waardoor de stand die bereikt was de eindstand werd.

De spelers die aan deze wedstrijd deelnamen waren: ( pas op het was een vriendschappelijke wedstrijd waardoor er meer dan 3 personen gewisseld konden worden)

Walter Kornet - Coen de Ridder – Wouter Schram – Jesse van Vliet - Mark de Joode – Marthijn Hobo – Mark Muller – Maarten Lievaart – Jeffrey van der Meijden – Kevin Steenbruggen – Lars Kaldenberg – Dwayne Hobo – Timo de Bruin – Danny Kaldenberg – Dylan Strijk – Eddy Steenlage - Gijsbert van Maaren - Lloyd Hobo

P.S: het kan zijn dat ik een speler niet noem of een situatie niet goed beschrijf. Dat is geen vooringenomen besluit. Dit verslag is namelijk geschreven zonder 1 aantekening.