Scheidsrechter

Klop, T.

Accommodatie

Onbekend

Herovina had in Tiel weinig moeite met TEC. Na een 0-1 ruststand pakte de ploeg uit Herwijnen een ruime 0-6 overwinning, wat tevens de koppositie opleverde.

"Deze zege is heel lekker", vond trainer Gert Jan Potters. "En verdiend ook. We stonden verdedigend goed en hebben het aanvallend goed uitgespeeld."

Kevin Steenbruggen tekende voor de ruststand. Na de thee tilde Jeffrey van der Meijden met twee treffers de score naar 0-3, waarna opnieuw Steenbruggen de trekker overhaalde. Maurice Schopenhouer maakte zijn eerste treffer in Herwijnse dienst. Jesse van Vliet bepaalde de eindstand op 0-6.

"We hielden het in de eerste helft nog spannend, maar zijn na rust rustig gebleven", zag Potters. "Zij gaven steeds meer ruimte weg en daar hebben we van geprofiteerd. Het had ook 0-9 kunnen worden."

Bron: regio-voetbal.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!