Scheidsrechter

Ruiter, D. de

Accommodatie

Onbekend

HERWIJNEN - Herovina speelde voor de tweede wedstrijd op rij gelijk. Tegen Well kwam het niet verder dan 1-1. En net als tegen Vianen twee weken geleden viel de gelijkmaker van de tegenstander pas vlak voor tijd.

"Maar hij was wel terecht. We verdienden zeker niet meer dan dit", vond Herovina-trainer Gert-Jan Potters. "Na rust hebben we weinig meer goed gedaan."

De start van Herovina was hoopvol. Na een kwartier kopte Kevin Steenbruggen uit een voorzet van Jeffrey van der Meijden de 1-0 binnen. Na rust legde de ingevallen Maurice Schopenhouer een bal panklaar voor Van der Meijden, maar die verzuimde te scoren. Vlak voor tijd deden de gasten dat wel: 1-1.

Herovina stond toen na een tweede gele kaart voor Lloyd Hobo overigens al tien minuten met tien man.

Bron: regio-voetbal.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!