Scheidsrechter

Ruiter, D. de

Accommodatie

Onbekend

HERWIJNEN - Herovina slaagde er niet in volledig te profiteren van de nederlagen van concurrenten Arkel en GVV'63. Tegen Lekvogels, eveneens een concurrent, pakte de ploeg een punt: 1-1.

Trainer Gert-Jan Potters vond het gelijkspel een juiste uitslag, maar moest erkennen dat zijn ploeg voor rust goed weg kwam. "We mochten blij zijn dat het 0-0 was. Lekvogels heeft een paar uitstekende kansen gehad. Herovina werd via Jeffrey van der Meijden gevaarlijk, maar zijn vrije trap eindigde op de lat.

Na rust zat Herovina beter in de wedstrijd. Van der Meijden opende de score, met dank aan de sportieve grensrechter van Lekvogels die de scheidsrechter erop attendeerde dat de bal over de lijn was. Tien minuten voor tijd kwam Lekvogels van elf meter langszij. Robin Bikker scoorde uit een strafschop de verdiende gelijkmaker.

Bron: regio-voetbal.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!