Scheidsrechter

Westing, S.W.A.J. van

Accommodatie

Onbekend

WELL – Well heeft zaterdag voor de tweede keer van het seizoen punten afgesnoept van het bovenin meedraaiende Herovina. Met een 2-2 gelijkspel toonde trainer Edwin van de Braak zich dik tevreden.

Het duel op sportpark De Hoef begon voor Herovina voortvarend. Na ruim tien minuten kreeg de ploeg uit Herwijnen namelijk een strafschop. Nick van Hemert bleek een sta-in-de-weg: de goalie keerde de inzet en dat gaf de Wellse burger moed. Vijf minuten na die buitenkans viel namelijk wel de eerste goal van de middag. Danny Keijnemans pikte de bal op de eigen helft op, begon aan een dribbel en verschalkte de doelman van Herovina met een fraaie stift. Die goal brak de wedstrijd definitief open, want weer vier minuten later lag de 1-1 alweer binnen, wat tevens de ruststand was. Well kwam vervolgens sterk uit de kleedkamer, wat binnen drie minuten resulteerde in een doelpunt. Guus-Jan Wintjes zette zijn ploeg op voorsprong. Toch kwam Herovina met nog twintig minuten op de klok wederom langszij. Die 2-2 bleef gehandhaafd, ondanks een aantal grote kansen voor de bezoekers.

Na de 1-1 in Herwijnen wist Well zaterdag dus in eigen huis wederom punten af te snoepen van Herovina. “Dit is een heel mooi punt tegen een goede tegenstander. Je kunt het natuurlijk van twee kanten bekijken; het is zwak van Herovina, maar ook heel goed van Well. Voor mij is het glas halfvol, want ze hebben het fantastisch gedaan”, aldus Van de Braak, die het punt tegen de koploper in de vierde klasse D ziet als een goede start van een reeks: “Met die drie thuiswedstrijden op rij is dit erg mooi. Ik kijk echt al uit naar de wedstrijd over twee weken, tegen GVV’63. Wij hebben niks te verliezen. Dat kan echt een mooie pot gaan worden.”

Bron: regio-voetbal.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!