Scheidsrechter

Opstraat, N.

Accommodatie

Onbekend

HERWIJNEN – Herovina deed tegen Brakel wat het moest doen. De ploeg won niet makkelijk maar wel verdiend met 3-0.

Zeker voor rust was de wedstrijd niet van bijster hoog niveau. Herovina miste via Kevin Steenbruggen enkele prima kansen, maar had na een onoplettendheid ook zomaar op achterstand kunnen komen. Frank Clements tekende vlak voor rust voor de openingstreffer.

Na rust kwam Herovina beter voor de dag. “Voetballend was het nog steeds niet hoogstaand”, gaf trainer Gert-Jan Potters toe. “Maar de inzet was toen in ieder geval wel voldoende. Na rust hebben we dik verdiend gewonnen.”

Jesse van Vliet zette een kwartier voor tijd de 2-0 op zijn naam. Kevin Steenbruggen scoorde toch nog en zorgde voor de 3-0 eindstand.

Bron: regio-voetbal.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!