Datum

7 oktober 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

ANDEL – Herovina boekte zijn tweede zege op rij. De twee treffer vielen pas in de absolute slotfase, toen de thuisploeg al met tien man stond.

“Voor rust waren we allebei niet bij machte iets uit te richten”, zag Gertjan Potters. “Na rust werden we sterker en kregen we een paar goede mogelijkheden.”

Na een uur moest Sparta’30 met tien man verder. Kevin Steenbruggen raakte twee keer de lat voordat hij tien minuten voor tijd de 0-1 maakte. Dylan Strijk schoot in de laatste minuut een corner ineens binnen en bepaalde zo de eindstand.

Bron: regio-voetbal.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!