Datum

14 oktober 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

HERWIJNEN - Herovina ging tegen Willem II voor zijn derde zege op rij, maar ging na twee rode kaarten met 1-4 onderuit. Trainer Gertjan Potters sprak van een frustrerende middag.

"Met elf tegen elf hadden we gewonnen, dat weet ik zeker. En die rode kaarten waren wel zwaar gestraft."

In de eerste helft leek er geen vuiltje aan de lucht. Kevin Steenbruggen scoorde de 1-0 en miste vlak daarna de kans op de 2-0.

Na rust startte Herovina zwak en ging het mis. Doelman Walter Kornet moest met rood van het veld en na de 1-1 van Willem II werd ook Mark Muller weg gestuurd. "Daarna werd Jeffrey van der Meijden gehaakt, maar scoorde Dylan Strijk toch nog. Dat doelpunt werd afgekeurd en we kregen ook geen strafschop", baalde Potters.

Herovina deed het met twee man minder niet slecht, maar zag Wilem II de punten mee naar Tilburg nemen.

Bron: regio-voetbal.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!