Datum

10 mei 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

SPRANG-CAPELLE – Herovina speelde met 1-1 gelijk bij NEO’25. Op zich een knap resultaat tegen de subtopper, die goed in vorm is, maar de ploeg van Gertjan Potters schoot er weinig mee op.

Sterker nog, omdat Sparta’30 zijn wedstrijd won, staat Herovina weer onder de streep in de 3e klasse D.

Herovina kwam voor rust op voorsprong dankzij een doelpunt van Kevin Steenbruggen. Halverwege de tweede helft maakte NEO’25 de gelijkmaker.

Na een rode kaart moest Herovina met tien man verder, maar het hield in ondertal wel stand en pakte nog een punt.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!