Datum

27 januari 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

SPRANG-CAPELLE – Herovina verloor op bezoek bij SSC’55 met 1-0. In een echt degradatieduel was een strafschop in de eerste helft voor de thuisploeg voldoende voor de volle winst.

“Deze wedstrijd verdiende geen winnaar”, vond Gertjan Potters. “Het was gewoon slecht. Een puntje was voor ons prima geweest, dus dit is wel een beetje zuur.”

Voor rust kwam SSC’55 op voorsprong, nadat Pieter Niesing zijn tegenstander in het strafschopgebied aantikte. In de tweede helft kreeg Herovina een aardige kans op de gelijkmaker. Jeffrey van der Meijden ging echter tevergeefs voor eigen succes.

“We staan er niet goed voor. Met twee thuiswedstrijden voor de boeg moet er nu wel wat gebeuren”, beseft Potters.

Bron: regio-voetbal.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!