Datum

17 februari 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Het is ondanks de kou een heet middagje geworden tegen één van onze vier concurrenten. In Maurik speelden we tegen MEC'07, de nr. 4 van de ranglijst. We kwamen al vrij snel op een 1-0 achterstand. Martijn vlagde terecht voor buitenspel, de man in het zwart gaf daar echter geen gehoor aan. Binnen een paar minuten kwamen we op 1-1 door Herman na een fraaie assist van Remco. MEC kwam echter na een mooie aanval voor de rust op 2-1. We waren de bovenliggende partij en wilden minimaal met 1 punt richting Herwijnen. De 2e helft gingen de scheidsrechter en diens Maurikse grensrechter vrolijk verder met het totaal anders zien van diverse situatie's. Toppunt was wel dat Remco een loepzuivere strafschop moest krijgen. Echter besloot de scheidsrechter tot een vrije trap buiten de 16 meter.... voor de tegenpartij. Na wat schermutselingen werd de wedstrijd hervat en konden we via Peter Kornet de 2-2 op het scorebord brengen. Hiervoor had Rik ons met een fraaie redding behoed voor de 3-1. Al met al een aardig resultaat, waarbij de inzet en teamgeest uitstekend was. We doen nog volop mee voor de titel, volgende week spelen we thuis om 14:30 tegen LRC.