Scheidsrechter

A vd Meijden

Accommodatie

Onbekend

Vandaag is GDC de tegenstander op een zonnige Kol, een ploeg met aardige resultaten tegen onze concurrenten. We waren gewaarschuwd en begonnen sterk aan de wedstrijd. Er werd goed getikt en het was Remco, die na een zeer fraaie pass van Edje, de 1-0 op het scorebord bracht. Dit duo zorgde er ook voor dat we binnen 20 minuten op een comfortabele 2-0 kwamen, Remco nam de treffer wederom voor zijn rekening. GDC stelde daar weinig tegenover, al had het wel een kans op de 2-1. Na een foutje achterin kon Rik echter een tegengoal voorkomen. Dit schudde ons enigszins wakker en liepen we voor de rust, na mooie goals van Edje en Herman, nog uit naar 4-0. De tweede helft speelden we wat rommeliger, wat er na zo'n ruststand ongemerkt insluipt. De ingevallen Pascal scoorde na ongeveer 10 minuten, hij schoot de bal over de keeper tegen de touwen. Assist was van Remco, die de GDC-back verraste. Hij pakte nl., na een bidon te hebben leegggedronken in de dugout, de bal af van de vernoemde back en kon zo de bal naar Pascal tikken. Even later nam Edje zijn 2e goal voor zijn rekening door een penalty onberispelijk in de linkerhoek te schieten. Hierna kregen beide ploegen nog goede kansen op een goal, het bleef echter bij 6-0. Een fraai resultaat in aanloop naar de topper van volgende week, thuis om 14:30 tegen Roda Boys.

Opstelling; Rik, Tim (46. Dennis K.), Dennis, Raymond, Barry (75. Tim), Hans, Edje, Herman, Max (46. Pascal), Danny (46. Huib, 65. Danny), Remco (72.  M. v.d. Meijden)