Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Herovina weet zich geen raad met zwaar verdedigend Noordeloos, maar wint wel. 2-1

Herovina 1

2 - 1

SV Noordeloos 1

15'
35'
Patrick Slijkoord (stift)
70'
Gerrit Bikker
78'
80'

Onbekend

Het begin zag er veel belovend uit. Herovina vloog uit de startblokken met enkele kleine kansjes als resultaat. Verder dan een buitenspeldoelpunt van Maarten Lievaart in de 13de minuut kwam Herovina niet. 2 minuten later was het echt raak. Jeffrey van der Meijden van links gaf een afgemeten voorzet voor het doel waar Kevin Steenbruggen koel afwerkte. 1-0. Daarna werd Herovina in slaap gesust. Men ging zonder overtuiging voetballen en ballen in de verdediging eindeloos overspelen zonder 1 meter terreinwinst. In de 31 ste minuut viel de gelijkmaker. De gevaarlijke spits van Noordeloos werd vrij voor keeper Walter Kornet gespeeld, waarna hij met een subtiele stift het doel wist te vinden. 1-1. Noordeloos bleef veel op eigen helft (met 11 spelers) en wat er van Herovina’s kant doorkwam werd op een manier van vrouwen en kinderen eerst weggewerkt. De ruim 100 toeschouwers  zagen tot de rust een wedstrijd die het aankijken niet waard was. Nog 1 ding was vermeldens waard: Coen de Ridder werd in een fraaie aktie vrij gespeeld waardoor hij hard en te hoog op doel knalde.Om de toeschouwers het plezier nog meer te vergallen ging Noordeloos ook nog tijd rekken. Het voorbeeld wat vermeldenswaard is,  is de blessurebehandeling van een Noordeloosspeler in de buurt van de middenstip.De verzorger kreeg de tijd en de ruimte om op zijn dooie gemak naar de betreffende speler te lopen. Daar aangekomen was de speler al hersteld en kon de verzorger met dezelfde pas naar de dugout terugkeren.

Geen wonder dat de goed leidende scheidsrechter De Ruiter 1 minuut te vroeg afblies voor de rust.

Na rust een zelfde beeld. Herovina voetbalt of ze al royaal voorstaan.Zonder overtuiging en inzet bleef het slaapverwekkend om naar te kijken. Doelloos combineren leek de oplossing. 2 wissels aan Herovinazijde (60ste en 67 ste min)brachten geen verandering in het voetballen. En dan gebeurt het toch. In de 76ste minuut komt Herovina toch op voorsprong. Kevin Steenbruggen weet op de vleugel een bal te controleren en geeft een afgemeten pass richting Jesse van Vliet die voor het doel staat. Hij laat zien dat hij een grote kopkracht heeft. 2-1. In het laatste kwartier laat Noordeloos zien dat ze ook op een andere manier kunnen voetballen. Het wordt het leukste deel van de wedstrijd. Kansen en kansjes werden aan beide kanten gerealiseerd. De grootste kans was voor Noordeloos. Keeper Walter Kornet liet zien dat hij er niet voor niets staat: met een formidabele redding houdt hij Herovina’s voorsprong in stand.

Opstelling Herovina: Walter Kornet, Damian van Mourik, Wouter Schram,Mark Muller,Jesse van Vliet (!),Coen de Ridder, Martijn Hobo, Frank Clements, Kevin Steenbruggen, Maarten Lievaart en Jeffrey van der Meijden.

Wissels: 60m. Rik Blanken voor Frank Clements