Datum

16 februari 2019 15:00

Accommodatie

Onbekend

Een kort verslag van deze wedstrijd. Allereerst door het complete verslag van Anton van der Giessen op regio voetbal en als tweede het feit dat ik slecht tegen mijn verlies kan. Ook al is dat verlies volkomen terecht. Er was slechts 1 elftal dat als elftal fungeerde: MVV'58. De gehele ploeg schoof door bij een aanval. Datzelfde deed dat team als er verdedigd moest worden.  De toppers bij MVV'58 waren meer beslissend dan die bij Herovina. Voor rust wist de Meterense ploeg vrij eenvoudig een 2-0 voorsprong te behalen. Na rust wist Herovina wat terug te komen door het enige onderdeel waar Herovina sterker in was: koppen. Jesse van Vliet was het veld overgestoken om zijn hoofd op de goede manier tegen de bal te plaatsen. 2-1. Na dat doelpunt was Herovina wat gedrevener om MVV'58 bij te halen. Er kwamen wat kansjes om naast MVV  te komen. Het verlies werd duidelijk toen de mooiste individuele actie aan Meterense zijde werd omgezet in een doelpunt. 3-1. Nog 1 opmerking :de scheidsrechter. Wat mij vooral opviel was zijn , in mijn ogen, een veel te grote "korte" broek. Mensen die een te grote broek aan hebben zijn vaak mensen die in de praktijk niet zo veel klaar maken. Deze scheids was een uitzondering. Met zijn 21 jaren had hij de gehele wedstrijd goed in de hand zonder dominant te worden. Applaus.